Възрастен мъж предизвика пътно произшествие. Шофьорът е на 94. За щастие се

...
Възрастен мъж предизвика пътно произшествие. Шофьорът е на 94. За щастие се
Коментари Харесай

94-годишен се заби в дърво с колата си, жив и здрав е

Възрастен мъж предизвика пътно произшествие. Шофьорът е на 94. За благополучие се е разминал без съществени контузии след конфликт с дърво.

Инцидентът е станал по ярко сред селата Пчелник и Балчик. По време на злополуката е валял дъжд и пътното платно е било мокро. Шофьорът изгубил ръководство над транспортното средство, минал в насрещното и се блъснал в дървото.

Малко преди да загуби ръководство, 94-годишният водач блъснал огледалото на движещ се в насрещното автомобил.

Точно водачът му извикал на помощ кметския наместник на село Пчелник.

Макар и изплашен възрастният мъж бил съответен.  

Георги Добрев образова бъдещите водачи от 43 години. Според него свидетелството за ръководство на възрастните водачи не би трябвало да е безсрочно, както е в този момент.

" С повишаване на възрастта на водачите, просто да понижа периода за издаване на удостоверение и по този метод всички тези претенденти, те би трябвало да минат през болнично заведение, с цел да бъдат освидетелствани било за зрение, било за слух, за памет “, счита Георги Добрев.

По-късно стана ясно, че 94-годишният мъж е Неделчо Неделчев. Засега той държи върха за най-възрастен водач в област Добрич и първенец по възраст за България, основал пътен случай. При това следващ. Въпреки това обаче шофьорската брошура на дядо Неделчо не е отнета и той е дееспособен.

Професионалният живот на Неделчо Неделчев минава като водач на товарен автомобил в село Нова Камена, имал категория „ D “. Преди към две години му лишили книжката, тъй като карал в насрещното придвижване. Близките му и до ден сегашен не проумяват какво е правил по пътя за Шумен. Разминало му се единствено с акт и санкция от 1000 лв.. Всички, които го познават, не могли да повярват, когато КАТ му върнали книжката. Сега тя още веднъж няма да му бъде отнета.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР